παράδοση στην καλή φέτα
Η παράδοση της οικογένειας ΝΤΑΜΠΙΖΑ στην ΦΕΤΑ ξεκίνησε το 1946...

Η εταιρία


Η παράδοση της οικογένειας ΝΤΑΜΠΙΖΑ στην ΦΕΤΑ ξεκίνησε το 1946 στη Βλάστη Κοζάνης από τον Ηλία Νταμπίζα. Χάρη στην απαράμιλλη ποιότητα και γεύση της φέτας αποκτά αυξανόμενη ζήτηση οδηγώντας την εταιρία σε ραγδαία ανάπτυξη.

Έτσι το 1971 μεταστεγάζεται σε χώρο 4.000 τ.μ. στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής συνεχίζοντας να παράγει την ίδια παραδοσιακή και εκλεκτή ΦΕΤΑ π.ο.π. Σε μικρό χρονικό διάστημα επεκτείνεται και στα Λύχνα Λήμνου όπου εξειδικεύεται και στην παραγωγή του παραδοσιακού τυριού π.ο.π. ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΛΗΜΝΟΥ.

Σήμερα η τρίτη γενιά της οικογένειας Νταμπίζα κρατά ζωντανό το όραμα του ιδρυτή της. Με τις ίδιες αρχές, το μεράκι, τη φροντίδα και την αγάπη συνεχίζει να παράγει, αποκλειστικά και μόνο από γάλα που προέρχεται από κτηνοτροφικές μονάδες της Χαλκιδικής και της Λήμνου, την εκλεκτή ΦΕΤΑ και το μοναδικό σε γεύση και σχήμα ΚΑΛΑΘΑΚΙ ΛΗΜΝΟΥ.

Έχοντας στην διάθεσή της τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, το άρτια εξειδικευμένο προσωπικό της εφαρμόζει καθημερινά όλους τους απαραίτητους ελέγχους ποιότητας ( HACCP, ISO) στις πρώτες ύλες καθώς και στα τελικά προϊόντα πριν αυτά διατεθούν στον καταναλωτή.

Γαλάτιστα Χαλκιδικής , Τ.Κ. 630 73
Τ. 23710 31357, F. 23710 31231

active³ 4.7 · © 2000 - 2007 IPS Ltd · Όροι χρήσης